ESP | CAT | FR | GER

Toldos y Cubiertas Serveis

Per oferir tots els nostres serveis, en Tendals i Cobertes ® comptem amb una àmplia exposició on trobarà allò que buscava i que millor s'adapta a les seves necessitats. Els nostres professionals l'assessoraran.

Manteniment i recomanacions

El millor per a la brutícia derivada de la contaminació atmosfèrica és netejar-la amb un raspall sec periòdicament. Les taques puntuals en teixit i alumini es netegen amb aigua aproximadament a 30 graus i un detergent neutre per a peces delicades. Esbandir diverses vegades i deixar assecar. En cas de vents forts i pluges torrencials recollir el tendal.

En dies de pluja moderats el tendal pot ser molt útil. Però si recollim el tendal mullat hem més tard deixar assecar per no provocar taques de floridura verda en el teixit.

Garantía

La garantia de Tendals i Cobertes ® és per un període de dos anys incloent qualsevol defecte de fabricació i instal · lació. Excloent qualsevol avaria provocada per agents atmosfèrics (vents, tempestes, forces majors), agents elèctrics (pujades de tensió, llamps, interferències), mal ús, manipulació del producte per personal no autoritzat per Tendals i Cobertes ® i el deteriorament habitual pel pas del temps.